Srdečně zveme všechny příznivce a stakeholdery v oblasti plýtvání potravinami na mezinárodní konferenci „FWFF 2022 – Food, Wasted Food and Future“ dne 28. dubna 2022.
Konference je pořádána Mendelovou univerzitou v Brně v rámci projektu Podpora pro-environmentálních vzorců chování a incentivy pro behaviorální změnu v produkci potravinových odpadů a plýtvání (TL02000092) a je plánována v prezenční i online formě (MS Teams).
Zhlédněte videopozvánku níže:

Hlavní řečníci:
· Michal Vaňáček, TESCO
· Michaela Číhalíková, Zachraň jídlo
· Petr Jehlička, AV ČR
Konference je možné se zúčastnit aktivně (vystoupit s prezentací vlastního příspěvku v délce 15 minut nebo příspěvek představit pomocí posteru), nebo pasivně (jako posluchač). Prezentovat bude možné v českém i anglickém jazyce. Během konference bude zajištěn simultánní překlad do obou jazyků.
Důležité termíny:
· Registrace pasivní i aktivní účasti: 20. března 2022
· Zaslání anotace k vlastnímu příspěvku: 20. března 2022
· Vyjádření k přijetí anotace: 7. dubna 2022
· Zaslání prezentace/posteru: 25. dubna 2022
· Konference: 28. dubna 2022
Harmonogram a další důležité informace ke konferenci naleznete na webových stránkách.
Registrovat se můžete pomocí jednoduchého registračního formuláře.